Eventing

23 augustus 2020: helaas afgelast

 

 

EVENTING ARENSGENHOUT 18 augustus 2019

26 juni is het zo ver. Vanaf 08.00 uur kan ingeschreven worden voor de eventing te Arensgenhout onder de naam eventing4u welke gehouden wordt op zondag 18 augustus. Tijdens de eventing van dit jaar worden tevens de limburgse kampioenschappen georganiseerd. De beste combinaties van Limburg zullen dan strijden om deze felbegeerde titel. De organisatie van dit evenement is in handen van rijvereniging Ravensbosch met gebruikmaking van de terreinen van en rondom Manege Ravensbosch en familie Dezaire

De cross gaat over een licht glooiend landschap van weilanden en bos. Er wordt gestart in de klasse pony’s DE – B, DE - L, DE - M en de paarden klasse BB, B en L. De wedstrijd wordt uitgeschreven met de onderdelen dressuur, springen en cross. Uiteraard zijn ook Belgische en Duitse combinaties van harte welkom.

 

Gezien het enthousiasme waarmee reeds veel vrijwilligers medewerking verlenen aan deze wedstrijd en het feit dat de RV Ravensbosch meer dan 40 jaar een kwalitatief goed Concours Hippique organiseert, belooft het een mooie wedstrijd te worden. 

Klik voor het vraagprogramma

Klik voor de folder van eventing4u

Inschrijven kan via www.mijnknhs.nl en www.startlijsten.nl

 

Zaterdag  17 augustus is vanaf 14.00 uur  de mogelijkheid de cross te verkennen.

Het secretariaat is vanaf 13.00 uur geopend.

Volg onze actuele Facebook-pagina ! 

Onderstaan enkele impressies van eerdere edities

 

 
DSC_0448
DSC_0448

press to zoom
DSC_0668
DSC_0668

press to zoom
DSC_0017
DSC_0017

press to zoom
DSC_0448
DSC_0448

press to zoom
1/40

Sponsoren

Hier ook uw logo

met een link naar uw website?

Vraag naar de mogelijkheden!