top of page

Archief

Jan Linders Club Spaar Actie ‘SPEK DE CLUBKAS’ 2012​

 

Als supporter van alle lokale clubs, biedt Jan Linders verenigingen de kans om in 4 weken tijd, honderden, zo niet duizenden euro’s voor de clubkas te verdienen!

Jan Linders draagt het verenigingsleven in het zuiden een warm hart toe. Om de clubkassen te spekken gaat vanaf 3 september 2012 de ‘Club Spaar Actie’ van start bij Jan Linders.


Klanten ontvangen bij elke 10.00 euro aan boodschappen en bij speciale actieproducten, een Jan Linders clubmunt. Deze munten kunnen in de speciale verzamelbuizen van de club naar keuze gestopt worden. En dan is het de taak aan de club, om er voor te zorgen dat er natuurlijk voor hun verzamelbuis gekozen wordt.


Aan het einde van de actieperiode, wordt het aantal verzamelde munten door Jan Linders naar verhouding omgezet in keiharde euro’s voor de clubkassen.

Ruitervereniging Ravensbosch is ook een van de verenigingen die mee doet aan de Jan Linders Club Spaar Actie 2012!!  Dit levert ons al minimaal 500,- euro op mits wij ons actief inzetten. Hoe leuker de activiteit, meer reclame en meer mensen die ons steunen hoe meer munten dus weer een hoger bedrag.

In het filiaal Klimmen zal onze buis staan waar je de munten kunt doneren.
Munten zijn verkrijgbaar in elk Jan Linders filiaal maar alleen voor RV Ravensbosch te doneren in Klimmen.


Bent u zelf niet in staat om de munten te doneren in Klimmen ? Op de manege zal een doos staan waar je de munten ook kunt af geven zodat iemand die wel naar Klimmen gaat deze kan doneren.

Laat uw oude vertrouwde supermarkt in de periode van 3 t/m 30 september even achter en haal uw boodschappen bij Jan Linders zodat we zoveel mogelijk club spaarmunten binnen kunnen halen!

Ter promotie van onze vereniging hebben we 15 september van 11:00 tot 16:00 een ‘doe-middag’ in het filiaal Klimmen.
Hierbij hebben we vele handen hulp nodig bij onze activiteiten om nog meer clubmunten en misschien zelf leden binnen te halen!
Denk hierbij aan spelletjes in en rondom het filiaal, quizen , schminken en ponyrijden!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


UITSLAG JAN LINDERS CLUBACTIE: 1207,- euro!
Alle leden die hebben geholpen en Jan Linders klanten die ons hun muntjes hebben gedoneerd, van harte bedankt!

Sponsoren

Hier ook uw logo

met een link naar uw website?

Vraag naar de mogelijkheden!

bottom of page